Szombaton Miskolcon lesz Szeptemberiális

Megosztás

Családi napot szervez a DK miskolci szervezete a Tudomány és Technika Háza előtti téren délután 2 órától este 6 óráig, szeptember 30-án, tehát most szombaton.

A párt helyi szervezetének szerdai közleménye szerint a Szeptemberiálisra – a Demokratikus Koalíció (DK) Miskolcról őszintén programjának keretében – “nemcsak őszinte beszélgetésre, hanem közös együttlétre, szórakozásra, közös főzésre és kikapcsolódásra” várják a családokat és az érdeklődőket. Erről a Minap.hu számolt be.

A rendezvény vendége lesz Hegedűs Andrea és Gréczy Zsolt országgyűlési képviselő, ők nyitják majd meg 2 órakor a programot.

A Miskolcról őszintén program részeként Hegedűs Andrea beszélgetésre, közös gondolkodásra vár mindenkit, akik véleményükkel, ötleteikkel formálni és jobbá tenni szeretnék Miskolcot.

A főzés szerelmesei pedig együtt bográcsozhatnak a DK-sokkal, a séf szerepét Nemes Gábor vállalta magára.

A gyerekek szórakoztatásáról a Nahaj Band és Guszti Bohóc gondoskodik, de lesz körhinta, arcfestés és lufibohóc is. És érkezik a Perecesi Bányász Fúvószenekar, valamint Seres Ildikó, a Miskolci Nemzeti Szinház örökös tagja, továbbá fellép a 4 Dance Klub is.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek